Elbiler spiller nøglerolle i kampen for at gøre København CO2-neutral

6. februar 2017

Københavns Kommune har snart 242 personbiler på ren el ud af i alt 308. En digitalisering af bilflåden har banet vej for udskiftning af fossile personbiler med renere alternativer.

Læs mere

Regeringen afviser at fastfryse elbilsafgift på trods af 68 mio. ubrugte kroner

14. december 2016

I dag mødtes partierne bag aftalen om elbilsafgifter for at evaluere ordningen. Trods et brat fald i salget af elbiler, 68 millioner ubrugte kroner i aftalen og snak om grøn optimisme, så var regeringen ikke med på at fastfryse afgifterne. Brandærgerligt, lyder det fra Dansk Elbil Alliance. Et nyt møde er aftalt i januar.

Læs mere
 

Regeringens grønne mål kræver grøn transport

27. november 2016

Den nye V-K-LA-regering viser gode takter i det netop fremlagte regeringsgrundlag. Skal målet om fossil uafhængighed i 2050 nås, kræver det fokus på elektrificering af transporten.

Læs mere

Syv forslag kan hjælpe elbilerne på vej

8. november 2016

Fossilfri transport i Danmark kræver en grundlæggende reform af registreringsafgiften, så biler beskattes efter deres CO2-udledning og ikke deres pris. Men selv uden en stor reform kan vi nå langt med mindre initiativer. Sådan lyder det fra Dansk Elbil Alliance, der i dag holder årsmøde og fremlægger syv mindre men konkrete forslag til politikerne, som kan betyde rigtig meget for elbilsalget.

Læs mere